Skip to content
ActualitatEsportsPetra

Festa grossa a Petra amb els campionats de lliga dels Prebenjamins i dels Benjamins

Els joves futbolistes del Petra celebraren amb magnificència i festa grossa la conquesta del campionat de lliga dels Prebenjamins i dels Benjamins. Tots dos equips van jugar aquest dissabte el seu últim partit de la temporada a casa, així que el camp de na Capitana es va vestir de verd i negre per celebrar el triomf dels dos equips.

Els Prebenjamins van quedar campions de lliga matemàticament després de la derrota de l’Escolar l’11 de maig passat mentre que els Benjamins van firmar dissabte el lideratge després de la golejada 10 a 0 contra Cala d’Or.


Finalitzats els partits, va arrencar la festa. El batle de Petra, Salvador Femenias, el president de la U.E. Petra, Pep Sastre, i el jugador petrer del Borussia Dortmund, Mateu Jaume Morey, van entregar les medalles i les copes del triomf als jugadors dels dos equips. Tot seguit va començar la festa amb una rua pels carrers de Petra amb parada inclosa a la plaça del poble per celebrar els seus triomfs.

Després d’un dinar de germanor a na Capitana, el final de festa va arribar a les sis de l’horabaixa quan l’equip de cadets que s’enfrontava a s’Arracó va rebre els campions amb el tradicional passadís que se’ls brinda als guanyadors de la lliga.

  • Tot Pla publicarà totes aquelles celebracions dels campionats de l’esport base que ens facin arribar els clubs o les famílies, com és aquest cas.
Back To Top