Skip to content
Mansiula

La Mansiula (X)

Bàsquet Porreres

UN SUBCAMPIONAT AMB REGUST DE CAMPIONAT

L’equip infantil masculí del Club de Bàsquet Motorisa Porreres-Campos fou rebut oficialment a la sala de plens de l’Ajuntament de Porreres després d’aconseguir un subcampionat de les Balears amb regust de campionat. L’equip quedà segon per la diferència de punts en els enfrontaments indirectes després de guanyar en el darrer partit al CB Sant Josep per 65-67 que es proclamà campió. Els tres primers classificats quedaren amb 2 victòries i 1 derrota. En constant creixement, de mica en mica, el club del Pla de Mallorca s’està guanyant el respecte dels històrics grans clubs de Ciutat.

CONTENTS

No podem estar més contents quan anam pels pobles del Pla de Mallorca i trobam gent que adesiara ens diu allò de “vaig llegir a TotPla que feien això i hem vengut”. “Som aquí per culpa de TotPla!”. Aquestes frases que ens diuen amics i coneguts ens omplen d’alegria, ja que d’aquesta manera veim que la nostra tasca, té un profit i que a poc a poc i després d’un any de trescar pel Pla la gent dels pobles valora la feina diària de TotPla. Així que volem aprofitar aquestes línies per agrair aquest suport que ens donau. Gràcies!

EL REGIDOR PERIODISTA

Toni Gomila, regidor de Comunicació de Lloret, està ben al dia i duu les xarxes socials de l’Ajuntament de Lloret de manera molt professional. La majoria d’Ajuntaments petits del Pla de Mallorca no tenen pressupost per encarregar la gestió de les xarxes socials, és per això que ho acaben assumint els mateixos regidors. En el cas de Lloret, Toni Gomila té el vessant de periodista que li permet saber en tot moment la manera més adequada de gestionar les xarxes i les notes de premsa del municipi. Com veim a la imatge, el passat dissabte, no va perdre cap detall de la trobada de dimonis de la vila que va ser un èxit.

SON FORNERS DES DE LA INFÀNCIA

A la presentació del nou web sobre la virtualització del jaciment de Son Forners, la presidenta de la Mancomunitat, Joana Maria Pascual, va anar a la nostàlgia per recordar els seus anys d’estudis a Montuïri i les excursions amb bicicleta cap al jaciment de Son Forners, quan tot just només feia uns anys que s’havia començat a excavar. Pascual tot i ser d’Ariany va viure amb la seva família a la coneguda possessió de Son Brondo, dins el municipi de Sant Joan, però més propera al nucli de Montuïri, per això passà els seus anys escolars a Montuïri. A l’acte també hi assistí, el conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauçà, qui fou batle de Montuïri i també bon coneixedor del jaciment. I, sobretot, qui coneix el jaciment és la batlessa de Montuïri, Paula Amengual, arqueòloga de professió i qui ha fet tota la seva vida professional lligada al jaciment i al Museu Arqueològic de Son Fornés.

Back To Top