Skip to content
ActualitatEsportsSant Joan

L’Escola de Voleibol Sant Joan guanya el Campionat de les Balears Aleví i jugarà el d’Espanya

El passat 19 de maig l’equip Aleví masculí de l’Escola Voleibol de Sant Joan es proclamà campió de les Illes Balears després d’haver-se enfrontat a diversos equips de renom de les illes. Partit rere partit, l’equip santjoaner va demostrar el seu potencial fins a aconseguir la victòria del campionat.

Ara, aquest grup de nins, liderats per la seva entrenadora, Maria Bauçà, acompanyada de Jerònia Morey, disputarà el Campionat d’Espanya el pròxim 14 de juny a Valladolid.

L’Escola de Voleibol Sant Joan és un club petit i novell del poble de Sant Joan que va néixer a partir de la iniciativa de Pep Toni Rodríguez el 2019.

El club s’inicià només amb catorze nins i nines els quals participaven de les Diades de voleibol del Consell; ara ja compta amb més de noranta participants amb sis equips federats. 

A poc a poc el club ha anat creixent i desenvolupant una tasca esportiva i lúdica dins el poble, ja que a més de participar en les jornades esportives també organitza diferents activitats d’oci per a tota la població.

Per poder dur endavant totes aquestes iniciatives, a part dels jugadors i jugadores, i del cos tècnic, és fonamental l’ajuda dels pares i mares que s’involucren en totes les curolles de la directiva.

Expliquen que “per a un club petit com aquest significa molt d’orgull poder arribar al campionat d’Espanya, però s’ha de dir que no és la primera vegada que l’EV Sant Joan disputa aquest campionat, ja que el 2021  l’equip benjamí masculí, actualment els alevins, ja va participar en aquesta competició. Per tant, un club petit amb un gran potencial”.

Back To Top