Skip to content
ActualitatDestacatLlubi

El nou parc verd de la zona d’es Daus de Llubí costarà 391.580 €

parc verd Llubí

L’Ajuntament de Llubí ha tret a concurs el projecte de construcció i dotació del nou parc verd de la zona d’es Daus per un total de 391.580 € (IVA inclòs) i un termini d’execució de 7 mesos.

El parc verd ocuparà una extensió de 1.460 metres quadrats de sòl rústic en un solar ubicat a la rodalia del nucli urbà, a la rotonda de la carretera de Sineu, fet que facilitarà l’accessibilitat dels usuaris.

El nou espai està emmarca dins el Pla Director Sectorial per a la Gestió de Residus Urbans de l’illa de Mallorca.

Llubí té implantat un sistema de recollida porta a porta i en aquests casos “el parc verd esdevé una instal·lació fonamental que funciona com a àrea d’emergència per respondre a les necessitats de la població (principalment població estacional o de segona residència) que puntualment no pot acollir-se al calendari de recollida domiciliària”.

El nou recinte disposarà de zona d’oficines i recepció, magatzem per a residus considerats perillosos, zona coberta per residus que hagin d’estar a l’abric de la intempèrie per evitar que es deteriorin, àrea de contenidors, zona enjardinada i altres serveis.

L’Ajuntament de Llubí fins al moment “ha disposat d’unes instal·lacions que han fet les funcions de “Parc Verd”. L’estat actual de les instal·lacions no responen a les exigències de la normativa vigent en gestió de deixalleries”.

El projecte és finançat el cent per cent pel Pla d’Obres i Serveis (POS) de 2022 i 2023 del Consell de Mallorca.

Back To Top