Skip to content
Mansiula

La Mansiula (IX)

PROHENS ÉS MÉS D’ALBERCOC QUE DE TÀPERA?

La presidenta del Govern, Marga Prohens, el dia del Firó de Sóller lluïa un bon albercoc penjat pel coll. Es tracta d’una de les joies de la col·lecció presentada per la Cooperativa de Porreres i del joier de Campos, Damià Mulet l’any passat. Aquest joier campaner també ha elaborat joies en forma de tàpera, però sembla que la presidenta escollí aquesta fruita dolça, molt vinculada a Porreres, per lluir-la a Sóller. Això sí, a les imatges de l’horabaixa, on ja apareixia amb la cara tota mascarada pels “moros” ja no duia la patena de l’albercoc. No sabem si la guardà davant l’avanç de les tropes sarraïnes o bé va caure en mans de qualque pirata.

EL REGIDOR GUIA DEL TIB

El regidor de MÉS per Porreres, Toni Sastre, usuari habitual del TIB, va haver de fer de guia del xòfer que feia el trajecte cap a Ciutat. Resulta que el conductor no va fer aturada a Montuïri i el regidor l’advertí. L’home rectificà i demanà a Sastre que es posés al seu costat i l’advertís a cada lloc on havia de fer aturada, cosa a la qual accedí el porrerenc. En arribar a Palma el xòfer va fer gala del seu sentit de l’humor: “Gràcies, el pròxim viatge el tendràs gratuït”.

NOTÍCIES ENGANYOSES

El darrer ple de l’Ajuntament de Sencelles va servir per veure acusacions entre els diferents partits que formen el Consistori. Una lluita política que ja començà tot just finalitzades les eleccions de fa un any i que sembla que es perllongarà tot el mandat. Després del ple els primers a fer un comunicat de premsa foren els de Joan Miquel Chacón, MÉS Unides. Un text que el batle de Sencelles, Joan Carles Verd (PI) s’afanyà a qualificar de “fake news”. Així, pocs dies després l’equip de govern (PI-Volem-PSOE) va emetre una nota de premsa a la qual els Populars de Toni Ferragut també titllaren de “fake news”. Amb tanta guerra mediàtica i en la que tothom i diu la seva sembla que aquest mandat, si no hi ha canvis a mitjan camí, serà llarg.

Back To Top