Skip to content
ActualitatDestacatPorreres

Treuen una col·lecció de joies dedicada a l’albercoc de Porreres

L’albercoc tendrà la seva joia. Els porrerencs i porrerenques que vulguin lluir el seu fruit emblemàtic podran fer-ho gràcies al llançament d’una col·lecció de joies dedicada a l’albercoc. És una iniciativa de la Cooperativa Agrícola de Porreres i del joier de Campos, Damià Mulet.

La Fira de l’Albercoc organitzada per l’Ajuntament de Porreres que tendrà lloc dissabte dia 10 de juny acollirà l’acte de presentació de la gamma de joies. Serà a partir de les 16.30 h i fins a les 22.00.

La responsable del naixement d’aquesta iniciativa és Esperança Mora i ho és com a gerent de la Cooperativa Agrícola però també com a padrina d’una nina. “Quan fa dos anys va néixer la meva neta vaig pensar que havia de tenir un present amb què recordés la padrina i a més em representés i clar no podria ser altra cosa que un albercoc i així va ser com vaig tenir la idea d’encomanar unes arracades amb el fruit”, explica Mora. La gerent de la Cooperativa de Porreres però va desenvolupar la idea un poc més: “Després vaig pensar que estaria bé que tots els porrerencs i porrerenques que ho desitgin haurien de poder lluir una joia de l’albercoc i va ser quan posàrem en marxa la idea de fer la col·lecció i comercialitzar-la”.

El disseny s’ha fet basant-se en un albercoc de galta vermella i hi haurà tota una gamma de diferents productes com ara arracades, anells, penjarolls entre altres opcions dins la col·lecció denominada “Prunus Armeniaca”, nom científic de l’albercoc. “Hi haurà diferents productes i preus i pensam que seran més o manco accessibles per a tothom”, explica Mora. La iniciativa ha comptat amb la col·laboració del Consell de Mallorca que ha finançat l’etiquetatge.

Per adquirir una d’aquestes joies es podrà fer una comanda sota catàleg a la Cooperativa Agrícola de Porreres que farà l’encàrrec o anar directament a Mulet Rellotgeria i Joieria de Campos.

Back To Top