Skip to content
ActualitatDestacatMontuïri

Un mort en un accident a Montuïri en xocar dos cotxes a la carretera de Manacor

Un descuit fatal. Un cotxe que sortia de la zona de Munper ho ha fet en direcció a Palma quan la Ma-20 és de sentit Manacor a aquesta banda de l’autovia ha provocat una violenta col·lisió frontal d’aquest vehicle amb un que anava en direcció a la capital de Llevant.

El conductor que ha provocat l’accident, un home d’avançada edat, ha resultat mort pràcticament a l’acte mentre que l’únic ocupant de l’altre vehicle implicat ha resultat ferit.

Per causes que s’estan investigant el conductor d’un utilitari de la marca Mercedes ha girat en direcció a Palma provocant l’impacte de l’altre vehicle, un BMW familiar.

L’accident ha tengut lloc poc abans de les 15.00 h a la zona de Munper just davant la coneguda benzinera de ses Jardines de Montuïri. A conseqüència del violent impacte el cotxe que es dirigia a Manacor ha quedat damunt la mitjanera que separa els dos vials de l’autovia.

L’accident ha provocat el tall de la carretera i llargues retencions sobretot a la part del vial on s’ha produït l’accident i ha afectat els conductors que es desplaçaven en direcció a Manacor. A més, en un primer moment els vehicles han estat desviats per l’interior del poble de Montuïri, on també han causat problemes de circulació als carrers de Palma i Emili Pou. Després s’ha aprofitat la via de serveis en direcció a Manacor per desviar els vehicles al llarg de més d’una hora que han durat les tasques de neteja de la via.

Al lloc dels fets s’hi ha desplaçat la Policia Local, Protecció Civil de Montuïri, la Guàrdia Civil, Bombers de Mallorca i ambulàncies del 061.

Back To Top