Skip to content
ActualitatEsportsPorreres

Xesco Espar mostra el camí per aconseguir ser gent i esportistes extraordinaris

L’Auditori de Porreres va acollir la xerrada de Xesco Espar organitzada pel Club de Bàsquet Porreres amb motiu del seu 40e aniversari.

Fou una iniciativa a la qual assistí el personal tècnic, directiu, jugadors i pares i mares del club i també del CB Campos, associat amb el de Porreres. També entrenadors d’altres clubs i de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears i també la jugadora Maria España.

Espar adaptà la seva xerrada sobre els hàbits de la gent extraordinària a la consecució d’un esport base extraordinari. Al cap i a la fi, el camí és el mateix i tot passa pels hàbits. Ambició, recerca de l’excel·lència, motivació, saber perdre (el contrari de guanyar no és perdre) i no aturar-se davant la derrota, ser bona persona o fer feina en equip, són alguns dels inputs sobre els quals parlà l’exentrenador del FC Barcelona d’Handbol, motivador, formador d’entrenadors, entre altres coses.

El ponent combinà la xerrada amb anècdotes del seu historial com a entrenador del club blaugrana destacant especialment la que feu referència a la manera com es va proposar i aconseguí ocupar la banqueta del primer equip del Barça d’handbol l’any 2004 quan substituí Valero Rivera.

L’entrada fou gratuïta i a l’entrada de l’Auditori es va poder fer un donatiu voluntari per “becar” a infants del club amb dificultats econòmiques per a l’assistència a tornejos, campus, pagament de quotes, etc.

Espar amb el director tènic del CB Porreres, Llorenç Mestre i altres entrenadors de l’illa.
Back To Top