Skip to content
ActualitatMontuïriPorreres

Mor un home de 30 anys en accident de cotxe a la carretera de Porreres a Felanitx

Un home de 30 anys va morir dimecres en un accident de trànsit ocorregut en el quilòmetre 5,3 de la carretera que uneix Felanitx amb Porreres (5100), ja dins el terme municipal del poble del Pla.

L’accident va tenir lloc sobre les 19.30h. J.B.C. anava amb el seu vehicle, un Citroën Saxo, en direcció a Porreres quan per causes que estan sent investigades va sortir de la carretera en una corba i va xocar contra un mur de paret seca. Segons les informacions, el cotxe es va incendiar i l’home havia intentat sortir rompent el vidre però finalment va acabar finant a causa de les flames.

La Policia Local de Porreres arribà als llocs dels fets per donar els primers auxilis i controlar el trànsit. També hi participà la Guàrdia Civil de Trànsit que va fer l’atestat de l’accident i els Bombers de Mallorca del parc de Felanitx. La Policia Judicial de la Guàrdia Civil es va fer càrrec de la investigació.

L’home vivia a Porreres i tenia família a Montuïri d’on provenia. La notícia causa consternació en els dos municipis del Pla de Mallorca.

Back To Top