Skip to content
ActualitatEsportsPetra

El petrer Mateu Morey, a la final de la Champions League amb el Borussia Dortmund

Mateu Morey, en el centre, en plena celebració. Fotos: IG Mateu Morey.

El petrer Mateu Morey Bauzà jugarà la final de la UEFA Champions League després que el seu equip, el Borussia Dortmund, eliminés ahir el PSG de Luís Enrique i Mbappe en el partit de tornada de la semifinal del torneig continental.

Morey de 24 anys tornà als terrenys de joc el passat mes de febrer després de recuperar-se de diferents lesions que l’han mantingut lluny de la gespa durant gairebé tres anys.

Ara, ja recuperat ha vist com l’equip alemany rompia les quinieles en eliminar el tot poderós equip francés després de guanyar 1-0 en el Signal Iduna Park i repetir resultat al parc dels Prínceps de París.

En declaracions a Futbol en Movistar Plus just després del partit que titula la piulada “Un mallorquín que seguro que estará en la final de Wembley“, el jugador del Pla, manifestà estar “molt content, la veritat que no es pot explicar amb paraules, és una sensació increïble. Crec que l’equip ha fet una temporada espectacular a la Champions League i crec que som merescuts finalistes”.

Pel que fa al caire personal i en referència a les lesions que patí, Morey diu que “aquesta setmana ha estat espectacular perquè després de tres anys vaig jugar el meu primer partit de titular una altra vegada i fou també el meu primer partit de titular amb l’afició del Dormunt, ja que a causa de la Covid no havia pogut jugar amb el camp ple d’aficionats i ara això -en referència a la final- així que millor impossible”.

Morey en el darrer partit com a local.

Morey donà mostres en directe del seu orgull illenc quan el locutor l’acomiada dient que, a l’espera del que passi a la semifinal del Reial Madrid contra el Bayern de Mucnich, “tenemos un español en la final de la Champions, mañana veremos si hay más” i el petrer aclareix: “Mallorquín!”, diu rient.

Back To Top