Skip to content
ActualitatMontuïri

La Caminada Solidària de Montuïri recaptà 600 € per a la lluita contra el càncer

Unes setanta persones varen participar en la Caminada Solidària no competitiva contra el càncer a Montuïri, una iniciativa en la qual es varen recaptar fins a 600 € que es destinaran a la lluita contra aquesta malaltia.

La caminada es dugué a terme en dos formats de 4 o 7 km i va recórrer la zona de ses Rotes del municipi amb final al Puig de Sant Miquel. És una iniciativa pensada per a gent de totes les edats per a dur a terme en grup o en família.

Un cop fet una parada al Puig de Sant Miquel per tal de reposar forces. Una vegada satisfeta la gana i reposats del suau desnivell, tota la comitiva ha emprès el camí de retorn per cloure l’acte ja arribats al punt d’inici.

Les persones organitzadores destacaren que fou “un dia de festa, germanor i solidaritat acompanyats pel bon temps”. Cal destacar que una coneguda cadena de supermercats donà “la fruita per donar forces pel camí” i l’Ajuntament de Montuïri contribuí en l’organització i portà a més coques i vi. No hi faltà la presència de protecció civil i policia local per garantir la seguretat de la marxa.

Back To Top