Skip to content
ActualitatSencelles

El Banc de Temps de Sencelles fa un crit d’alerta per la problemàtica de l’habitatge

El Banc de Temps de Sencelles ha editat un vídeo en el qual fa un clar crit d’alerta, i d’ajuda alhora que és una crítica a la situació que viu Mallorca i Sencelles, com un poble més del Pla de Mallorca, amb l’habitatge.

En el vídeo els integrants d’aquest col·lectiu utilitzen els habituals cartells d'”En Venta” o “Es lloga” per afegir-hi frases com “No ho puc pagar” o “No ho puc llogar“. A les imatges que han fet els veïns de Sencelles pengen els cartells en els balcons i finestres com si de veritat volguessin vendre o llogar el seu habitatge, però realment el missatge és tot el contrari.

Els integrants d’aquest col·lectiu han assenyalat en la publicació que han fet a les xarxes socials que “ens engeguen perquè no podem pagar” que és el títol que li han donat al vídeo. Al llarg de les imatges també assenyalen que “tots coneixem casos de persones que ja no poden pagar un lloc on viure” o que “Mallorca no pot ser un lloc només per a rics” és per això que “des del Banc de Temps de Sencelles diem basta”.

Un dels punts que fan referència és als joves i assenyalen que no hi ha altra solució que partir de l’illa. L’increment dels preus del lloguer, les dificultats per arribar a final de mes són algunes de les problemàtiques que posen damunt la taula.

Back To Top