Skip to content
ActualitatPorreres

El Puig des Soldats de Porreres cobra vida i Catalina Miralles i Toni Mercadal es coronen en la I edició de la Pólvora Trail

Quan va arribar la guanyadora de la cursa llarga (15,5 kms) de la primera edició de Polvora Trail l’speaker li va fer repetir la primera frase. Carregada d’endorfines, la resposta havia estat contundent: “Un p. passada”… “Digueu més fort” la va requerir l’algaidí Miquel Ballester Quitxero: “Una p. passada”, va cridar la montuïrera Catalina Miralles (Club Triatló Montuïri) i seguí: “Una sensació de llibertat increïble. Durant tota la carrera m’he sentit super lliure, m’he trobat amb coneguts i conegudes… això és brutal”.

En la mateixa línia, el guanyador masculí va valorar la prova que té com a punt estrella el pas pel túnel del polvorí militar que travessa el Puig d’en Femella de Porreres. “És túnel impressionant, una experiència increïble però en general tota la cursa increïble, molt molt guapa”, comentà Toni Mercadal.

La primera edició de la Pólvora Trail by Agromart organitzada per l’empresa porrerenca amb la col·laboració de l’Ajuntament de Porreres no deixà ningú indiferent. El primer motiu per l’indret. L’antic polvorí militar tornà a cobrar vida i s’erigí com un espai multifuncional perfecte per a la celebració d’activitats a l’aire lliure. La resta fou gràcies a l’organització amb Pep Lliteres al capdavant. També hi contribuí la duresa de la prova recompensada amb el paisatge de la serra de sa Mesquida, el pas pel túnel i també per la climatologia que fou favorable per a la pràctica esportiva després de les prediccions de fortes pluges de la setmana prèvia i finalment el bon ambient a la zona de meta.

RESULTATS

A la prova absoluta (imatge superior) de 15.5 kms la guanyadora fou l’esmentada Catalina Miralles Pizá (1:40) seguida de Debora Cortés Mestre (1:42) i Bel Martorell Alzamora (1:49). En el quadre masculí, després de Mercadal Roldan (1:12) arribaren Biel Martínez (1:16) i Arnau Gaià (1:17).

El quadre local quedà de la següent manera: Primer lloc per Caterina Lliteras i Toni Nicolau. En segon lloc arribaren Catalina Puigròs i Sebastià Cerdà i en tercer Rocío Peña i Gabriel Mora.

En el quadre femení la guanyadora fou la porrerenca Margarita Sorell (54:00). En segon lloc arribà Catalina llodrà Llodrà (56:21) i en tercer Aina Femenias Mascaró (56:32).

En la cursa de 8,5 kms el guanyador fou l’atleta del Club Triathló Montuïri, Biel Burguera Ribas (42:34) seguit del porrerenc Miquel Sorell Mulet (43:28) i Pedro Bonnin Lliteras (43:39).

Podeu veure tots els resultats amb pòdium de les diferents categories a l’enllaç al lloc web d’elitechip.

Abans d’iniciar la prova es va fer un reconeixement als anteriors donats de Monti-sion, Bel Roig i Joan Mestre i també als actuals Maria Antònia Llull i Joan Sorell.

Back To Top