Skip to content
ActualitatDestacatMontuïriPorreresVilafranca

Autocar gratuït a Manacor pels batxillers de Montuïri, Porreres i Vilafranca el curs 2024-2025

bus montuïri

Els estudiants de Batxillerat que a partir del curs 2024-2025 s’hagin de desplaçar a cursar estudis a Manacor des de Vilafranca, Porreres i Montuïri tendran servei de transport escolar gratuït.

Des de la Conselleria d’Educació i Universitats han informat que per primera vegada s’inclou als estudiants de Batxiller dels tres municipis que podran gaudir del servei d’autocar de franc.

En aquest sentit, no es tracta d’una línia que faci el recorregut pels tres municipis sinó que cada localitat disposarà d’un autocar per fer el trajecte fins a la capital del Llevant.

Aquesta notícia surt a la llum després que el Consell de Govern del passat dia 5 d’abril, donés llum verda al conseller d’Educació i Universitats, Antoni Vera, per a la contractació del servei de transport escolar per a centres docents públics i per a centres d’educació especial sostinguts amb fons públics de les Illes Balears. Precisament, el contracte sortí a licitació ahir divendres.

A partir de les primeres notícies foren moltes les famílies del Pla que ho celebraren i demanaren informació sobre la manera de tramitar la sol·licitud d’un autocar per arribar a Manacor.

Cal recordar que el concurs del servei de transport és per als cursos 2024-2025, 2025-2026 i 2026-2027 per un import màxim de 39.199.525,42 d’euros (10 % d’IVA inclòs).

Segons varen informar des del Govern de les Illes Balears, “el contracte projectat adapta el contingut a la modificació que està en tràmit del Decret 20/2023, de 22 de maig, que regula el transport escolar en els centres educatius públics i en els centres d’educació especial sostinguts amb fons públics de les Illes Balears, que té per objecte ampliar el ventall de l’alumnat amb dret de transport escolar i ampliar-lo a tots els alumnes de batxillerat, i també a altres beneficiaris d’aquest servei. Per raons d’eficàcia i d’eficiència, s’inicia ara la licitació perquè els nous usuaris puguin accedir-hi des de l’inici del curs 2024-2025″.

Back To Top