Skip to content
ActualitatCulturaSineu

El III Premi Literari Gabriel Florit -Vila de Sineu vola cap a Lleida

Si l’any passat el II Premi Literari Gabriel Florit – Vila de Sineu va ser per un senceller, aquest any el guanyador de la tercera edició ha estat el lleidatà, Jaume Invernon i Forn.

El guanyador s’ha imposat amb la seva obra “Al tombant del calendari”. El premi consisteix en la publicació de l’obra a més de 1.000 euros i una col·lecció literària local, segons han explicat des de l’Ajuntament sineuer.

Així mateix, s’ha fet saber que el segon i tercer lloc han quedat deserts un cop els guanyadors han renunciat al premi per a poder presentar la seva obra a altres convocatòries. A aquesta tercera edició del certamen literari sineuer s’hi han presentat un total de nou obres procedents de Catalunya, Balears i País Valencià.

L’entrega del guardó coincideix amb la celebració dels actes del dia de Sant Jordi que Sineu havia previst per aquest cap de setmana. Així, dissabte dia 27, la plaça del Fossar acollirà diferents activitats per a grans i petits.

Back To Top