Skip to content
Sineu

Silvia Pons nova presidenta del PP de Sineu

sineu

El Partit Popular de Sineu ha renovat la directiva de la junta local mitjançant la celebració d’un congrés extraordinari. La trobada celebrada a sa Quintana va reunir un centenar d’afiliats de la formació. Silvia Pons fou elegida presidenta de la Junta Local del PP de Sineu. Per altra banda, Marc Álvarez serà el nou secretari general de la junta.

Pons, nascuda al 1992 és auxiliar administrativa i treballa en una petita empresa del municipi. Sempre vinculada a la vida social de Sineu, és la primera vegada que s’implica en política. Aquesta expressà el seu “compromís i responsabilitat” i la seva “intenció de fer una passa endavant per a la continuïtat d’un projecte, que ara a Sineu és més fort que mai”.

Aquesta renovació s’ha dut a terme després que Pedro Álvarez i Maribel Arnau, expresident i exsecretària general respectivament, presentessin la seva renúncia a la Junta Local del PP de Sineu. Pedro Álvarez ha estat nomenat, recentment, vicesecretari d’Organització del Partit Popular de les Balears. Per la seva part, Maribel Arnau va ser nomenada directora insular de Patrimoni del Consell de Mallorca a febrer.

A aquest congrés del PP sineuer hi van assistir el president del PP Mallorca, Llorenç Galmés; el coordinador general del PP de les Balears, Sebastià Sagreras i el batle de Sineu, Tomeu Mulet.

Back To Top