Skip to content
Lloret de Vistalegre

El PP reclama a l’equip de govern que aprofitin les ajudes del Consell

lloret

El Partit Popular en Lloret de Vistalegre demana a l’Ajuntament que “aprofiti les històriques subvencions que el Consell de Mallorca posa a disposició dels municipis”. El portaveu municipal, Patrick Colom, ha explicat que “el president, Llorenç Galmés, ha informat el batle que Lloret té l’oportunitat d’optar als 960.000 euros que es destinen als municipis de fins a 5.000 habitants”.

Colom també ha explicat “que per primera vegada, la institució insular ha destinat 40 milions d’euros al Pla d’Obres i Serveis municipals per 2024″ i ha recordat “que es tracta d’unes ajudes molt beneficioses pels municipis com Lloret”. Així mateix, ha argumentat “que l’equip de govern ara no té excuses per tirar endavant projectes necessaris per als ciutadans”.

Patrick Colom ha dit que “venim sol·licitant la millora dels camins fora vila des de fa molt de temps i esperam que el batle dugui a terme aquests projectes”. “Ara és el moment de fer els avanços al nostre municipi”, ha conclòs.

Back To Top