Skip to content
Mansiula

La mansiula (IV)

Començant per l'esquerra Rigo, Amengual i Jaume. A l'altre costat Miralles.

POLÍTICS A L’AMPLE

Fa uns dies la vila de Montuïri va acollir una desfilada de roba tradicional. La sorpresa va ser veure entre els que desfilaven cares ben conegudes de la política local i insular. La batlessa, Paula Maria Amengual, el tinent de batlessa, Toni Miralles, la regidora i directora insular de Projectes Estratègics i Relacions Institucionals, Maria Elena Jaume i la directora insular de Persones amb Discapacitat, Maria Francesca Rigo. Tots quatre van lluir ben gojosos els vestits que els va tocar mostrar. Amb una paraula, van fer planta!

URBANISME TAUJÀ

A la darrera mansiula parlarem de la situació urbanística de Santa Eugènia. Aquesta setmana s’ha comentat el tema per la vila i ha quedat ben clar que totes i cada una de les obres que assenyalàvem comptaven amb tots els permisos pertinents. Una altra cosa és que els veïns els agradi o no. També hem sabut que en el cas de l’edificació del Puget es va intentar que Patrimoni del Consell hi pogués dir la seva per intentar aturar l’edificació. Però sembla que a la institució insular van mirar cap a un altre costat.

UN FÒRUM DE SOBTE

Ahir mateix, el Teatre de Petra, va acollir una jornada de Governança i Sostenibilitat Turística al Pla de Mallorca. Sembla que qui organitzava era el Consell de Mallorca. Però no en va fer cap convocatòria, més enllà de fer-ho saber als batles i batlesses del Pla i a la Mancomunitat. Aquests ho van saber, més que res perquè participaven de les taules redones. A la cloenda s’havia anunciat la presència del president de l’entitat insular, però finalment no hi acudí. Quines coses!

PEDAGOGIA O PANY I CLAU?

A falta de pedagogia i educació, alguns ajuntaments del Pla han d’optar per tallar en sec. A Porreres han decidit tancar els banys de n’Hereveta i del camp de futbol de ses Forques i qui tengui una urgència haurà d’anar a cercar la clau al bar o al conserge. Ja fa un temps es varen haver de llevar papereres perquè se’n feien mal ús. A n’Hereveta n’hi havia que s’hi tenyien el pèl regularment i altres que s’hi depilaven. Al camp de futbol s’havien destrossat portes i mobiliari.

Back To Top