Skip to content
ActualitatAlgaidaArianyCostitxLloret de VistalegreLlubiMaria de la SalutMontuïriPetraPorreresSant JoanSanta EugeniaSencellesSineuVilafranca

El Consell s’acosta al Pla a explicar l’aposta per la convivència social i mediambiental dins un turisme sostenible

El departament de Turisme del Consell de Mallorca celebrà aquest passat divendres, i sense convocar a la premsa, un el II Fòrum de Governança i Sostenibilitat Turística a Mallorca. Fou la segona de les vuit trobades previstes i en aquesta ocasió se celebrà al teatre de Petra per acostar les propostes turístiques del Consell als 14 municipis del Pla.

Segons han explicat des del Consell en una nota de premsa durant la jornada, els assistents, van poder escoltar, participar i debatre sobre les estratègies i objectius de futur que la direcció Insular de Turisme té per a Mallorca. I foren presents el director insular, Pedro Mas i també el conseller insular de Turisme, José Marcial Rodríguez Díaz, qui avançaren les línies mestres que regiran la legislatura en el departament.

A més dels representants del Consell i foren presents i participaren de dues taules redones els batles i batlesses dels 14 municipis, així com la presidenta de la Mancomunitat Pla, Joana Maria Pasqual.

El mateix conseller de Turisme fou l’encarregat de clausurar el fòrum i durant la seva intervenció, assenyalà que l’aposta per a aquesta legislatura és impulsar i fomentar un “model de turisme responsable dins dels nostres límits mediambientals i socials”. “Per això —afegí Rodríguez— és essencial treballar la governança turística, en la qual participació activa de la comunitat i del sector en la presa de decisions sobre el turisme és fonamental, igual que el dels ajuntaments”.

Back To Top