Skip to content
ActualitatCostitxLloret de VistalegreLlubiMaria de la SalutSencellesSineu

L’Hospital d’Inca explica les seves dades als batles dels pobles del Pla que el tenen com a referent

hospital d'Inca

L’equip directiu de l’Hospital Comarcal d’Inca es va reunir amb els batles i regidors dels municipis de l’àrea d’influència del centre en el marc de la Comissió de Participació Ciutadana. Una comissió que de manera anual explica als batles la situació del centre sanitari. De la comarca del Pla hi ha els pobles de Costitx, Lloret, Llubí, Maria de la Salut, Sencelles o Sineu que en depenen.

Durant la trobada, l’equip directiu del centre sanitari va fer balanç de l’activitat assistencial i presentà les línies estratègiques del 2024. A la reunió a més dels sis pobles del Pla també hi assistiren representants dels ajuntaments d’Alcúdia, Búger, Campanet, Escorca, Inca, Lloseta, Mancor, Muro, sa Pobla, Pollença, Santa Margalida i Selva.

El gerent del centre sanitari, Francisco Ferrer, destacà l’activitat duta a terme durant el 2023, amb 5.549 intervencions quirúrgiques fetes, 46.765 primeres consultes, 58.017 proves diagnòstiques, 46.262 estades hospitalàries, 76.294 urgències ateses i 783 parts realitzats.

Ferrer també va fer menció especial a l’esforç duit a terme pels més de 1.150 professionals del centre que han conviscut amb les obres que han permès ampliar l’UCI i crear una nova àrea de rehabilitació.

L’Hospital Comarcal d’Inca té assignades 137.512 targetes sanitàries individuals, disposa de 175 llits d’hospitalització, 74 consultes, 6 sales d’operacions i 8 llits de crítics.

Back To Top