Skip to content
ActualitatMontuïri

Investiguen la causa d’un incendi que ha cremat maquinària agrícola a Montuïri

Aquesta matinada s’ha produït un incendi en una nau agrícola de Montuïri. El fet ha causat greus danys en els tractors i maquinària agrícola que hi havia. La finca ubicada a la zona de Mianes tenia aquesta porxada amb dos tractors i altres eines agrícoles així com un vell vehicle que no s’ha cremat.

L’incendi tot i que s’ha produït de matinada no ha estat comunicat fins aquest matí. Una vegada conegut el fet, allà s’hi han desplaçat Bombers de Manacor, Guàrdia Civil, Policia Local i Protecció Civil de Montuïri que no han pogut fer més que constatar la gravetat de l’incendi i ajudar a disminuir la temperatura de la nau. De fet, l’incendi ja havia cremat bona part de la coberta, especialment la ubicada sobre els tractors.

En aquests moments s’està treballant per esbrinar les possibles causes que hagin pogut provocar aquest incendi a la matinada en aquesta finca de Montuïri. Aquesta zona és molt propera al puig de Sant Miquel i al Coll de sa Grava.

Back To Top