Skip to content
Mansiula

La mansiula (II)

ATURADA

Les aturades de bus ubicades fora dels nuclis urbans en molts casos sols tenen un panell informatiu i poca cosa més. És per això que si els usuaris volen seure mentre esperen l’arribada del bus han de dur la seva pròpia cadira. En aquest cas a Algaida de tant en tant la cadira desapareix i n’han de dur una de nova. Això sí, la cadira no tapa el sol ni cobreix de la pluja. Coses del transport públic del Pla i de Mallorca.

PLENS INAUDIBLES

Els plens de l’Ajuntament de Sineu es poden veure a través de la xarxa social Facebook de l’Ajuntament. I deim es poden veure perquè sentir-los o saber que s’hi diu ja és una altra cosa. A més de Sineu altres municipis, com Santa Eugènia, faciliten que els veïns puguin veure el ple municipal, però en el cas dels taujans el micròfon tampoc ajuda gaire. Especialment quan parlen dues persones o més. Així que els demanam que si volen fer avinent la política local als veïns que comprin un micròfon que pugui captar bé el so de la sala.

PLE SINEU

A L’OPOSICIÓ NI AIGUA…

… i en el desert polvorons. A alguns municipis del Pla (i aquí podríem afegir allò d’“en el segle XXI”) la informació i documentació no arriba telemàticament a l’oposició. A Petra el regidor Miquel Jaume està cansat de dir, gairebé renyant-lo, al portaveu de MÉS per Petra, Pere Josep Bauzà, que passi un dia a trescar dins una carpeta de color groc plena de papers que exhibeix en el ple. Política d’un temps.

DEL VERMELL AL BLAU

El Govern de les Illes Balears ha canviat el disseny i alguns elements del seu lloc web. A més del nou disseny de l’escut de les Balears el fet més rellevant és el canvi de color del web. Si fins ara era de color… diguem vermell socialista, ara ha passat a ser un blau… Popular.

Back To Top