Skip to content
ActualitatCultura

La Mobo tanca el cartell amb la incorporació de la cantant catalana Mushka

mushka

La catalana Irma Farelo, coneguda artísticament com a Mushka, és la darrera incorporació del cartell de la Mobofest 2024. És una de les veus més reconegudes de la música urbana en català. A principis d’any va publicar el seu primer disc de llarga durada titulat Sexysensible (Dale Play Records, 2024), en el que hi inclou per primera vegada una cançó amb la seva germana Bad Gyal. Estrenarà aquest treball per primera vegada a Mallorca el mes de juliol a la Mobo.

L’anunci es va fer oficial ahir, vespre en primícia pels assistents a la segona edició de S’Altra Mobo, el concert que dona inici a les festes de Pasqua i que uneix les forces del festival i la revista S’Altra Música. Unes 300 persones varen poder gaudir d’una jornada musical al santuari de Consolació de Sant Joan i amb els concerts dels mallorquins Colorado, Jorra i Gomorra i Plan-ET, dels madrilenys El Buen Hijo i del final de festa del DJ Mr. Miyagi.

A més de Mushka, la Mobo 24 compta amb un cartell variat que ja van avançar fa uns mesos. L’acompanyaran, com a plats forts, la mexicana coneguda mundialment Julieta Venegas, i la canària Valeria Castro. En l’edició d’enguany, el festival tornarà a comptar amb vistoses propostes nacionals com són Mujeres, La Ludwig Band, Socunbohemio o el cantant de Manel, Guillem Gisbert, que presentarà el seu nou projecte en solitari amb el qual ja ha publicat l’àlbum Balla la masurca! (Ceràmiques Guzmán, 2024). Com sempre, la Mobofest segueix donant suport tant als nous com als reconeguts talents mallorquins. Enguany comptaran amb la presència de Joan Miquel Oliver, Maria Hein, Maria Jaume, Ánimos Parrec, Anna Picornell, Caspary, Guille Wheel & The Waves, J. Bordoy, Masé Jara, Na Kate, Negre, Pitxorines, Reïna, Xisk i Xarxa -amb el seu concert de comiat-, a més dels DJ’s Sideways i Eclèctic DJ Set.

mobo24

La Mobofest 2024 se celebrarà els dies 25, 26 i 27 de juliol al Parc de n’Hereveta de Porreres. Les entrades estan disponibles a la plataforma TicketIB

Back To Top