Skip to content
ActualitatSineu

Sineu aprova per unanimitat una moció de Més per reclamar el canvi de gespa del camp de futbol

El ple del passat dilluns va servir, entre altres coses, per aprovar una moció de l’agrupació local de Més per Sineu a l’oposició, que reclamava el canvi de la gespa del camp de futbol.

Andreu Matas, portaveu de l’agrupació explicà que “el manteniment de les infraestructures esportives és clau en qualsevol municipi, no sols pel que fa a la incidència en la millora de la salut de la ciutadania sinó també per la projecció del poble en l’àmbit esportiu. Per això, cal tenir tots els equipaments en estat òptim pel que fa a manteniment i modernització d’instal·lacions”.

Matas en els seus arguments afegí que “hem detectat el deteriorament de la gespa del camp del futbol a causa de l’intens ús que sofreix i a l’antiguitat de la instal·lació, a part de la toxicitat i brutor que genera”. Així la proposta de Més que va ser aprovada per unanimitat reclamava el canvi de gespa un cop s’hagi acabat la temporada esportiva actual.

En el ple el batle de Sineu, Tomeu Mulet, explicà que “votarem a favor d’aquesta proposta, ja que hi estam fent feina i ja tenim diferents propostes d’empreses per a poder fer aquest canvi de la gespa”. Però, explicà Mulet, que més enllà de la gespa també s’ha de canviar tota la instal·lació de reg. Tenim fuites i ens trobam amb una infraestructura antiga que requereix un canvi per complet.

“En aquests moments -explica Mulet- estam mirant a quina subvenció pot encaixar aquest projecte, ja que el canvi de la gespa i de tot el sistema de reg s’enfila als 300.000 euros“.

TENIS

En la mateixa moció Més per Sineu també va reclamar la millora de la pista de tenis. Matas explicà que “s’hi han detectat una sèrie de crulls que requereixen la seva reparació per a poder practicar aquest esport amb les degudes condicions. Per això també demanam que s’arreglin els desperfectes que té”.

Back To Top