Skip to content
ActualitatAlgaidaCostitxDestacatLlubiMaria de la SalutMontuïriPetraPorreresSant JoanSanta EugeniaSencellesSineuVilafranca

Dotze ajuntaments del Pla rebran una ajuda del Consell per impulsar polítiques de joventut

El Consell de Mallorca destina 1.200.000 euros a impulsar polítiques de joventut en l’àmbit local amb l’adjudicació d’una subvenció bianual repartida proporcionalment entre 2023 i 2024, 600.000 euros cada any. Així ho ha anunciat avui matí el president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, juntament amb el president de la FELIB i batle de Maria de la Salut, Jaume Ferriol; el conseller de Presidència, Antoni Fuster, i la directora insular de Joventut, Alícia Vinaixa, en la signatura del conveni de col·laboració amb 38 ajuntaments. 

Concretament, els municipis del Pla que rebran les ajudes amb l’objectiu de fomentar les polítiques en matèria de joventut en l’àmbit local i dins la línia per a poblacions de menys de 20.000 habitants són: Algaida, Costitx, Llubí, Maria de la Salut, Montuïri, Petra, Porreres, Sant Joan, Santa Eugènia, Sencelles, Sineu, i Vilafranca de Bonany.

El president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha destacat la importància de «col·laborar amb els ajuntaments des de la institució insular, perquè disposin dels recursos necessaris i puguin dur a terme les iniciatives que es proposin». Llorenç Galmés ha explicat que «és el nostre deure fomentar polítiques que permetin als joves formar-se i prendre part activa en tots els àmbits». 

En concret, l’ajuda se centra a subvencionar actuacions d’informació, de dinamització i formació, l’adquisició de béns inventariables o la inversió per millorar els casals i centres d’informació juvenil, la contractació de joves i el desenvolupament del pla local de joventut. 

Back To Top