Skip to content
ActualitatAlgaidaArianyCostitxLloret de VistalegreLlubiMaria de la SalutMontuïriPetraPorreresSant JoanSanta EugeniaSencellesSineuVilafranca

Varietat Locals estrena una botiga en línia per a comprar-hi llavors

L’Associació de Varietats Locals de les Illes Balears ha estrenat aquests dies una nova botiga en línia al seu lloc web. Aquest és un nou format per a adquirir les llavors de les varietats locals que llavor a llavor estotgen, cuiden i posen al mercat els elaboradors de l’entitat amb seu a Porreres.

Des de l’Associació assenyalen que “ara que arriba l’època de planter de varietats d’estiu, obrim aquest nou espai de botiga en línia. Amb aquest nou format podreu cercar els vostres productes mitjançant diversos filtres que trobareu a la part superior de la pàgina”.

D’aquesta manera hi podeu trobar les llavors per a fer l’hort d’estiu; diferents varietats de domàtiga de ramellet, enciams, albergínies, melons, síndries, etcètera.

Back To Top