Skip to content
ActualitatSineu

El sineuer “Parisio Produccions” candidat als premis AMIC-Tresdeu de creadors de contingut en català

El sineuer Lluc Aparicio de “Parisio Productions” és candidat als Premis AMIC-Tresdeu de creadors de contingut en català, “un esdeveniment cultural que reconeix i premia la creativitat de la joventut dels territoris de parla catalana”.

Els premis compten de diferents categories i “Parisio Productions”, únic representant de la comarca del Pla, és candidat a tres categories: millor creador de l’any, millor creador de contingut de lifestyle i millor tiktoker.

De Mallorca són candidats a diferents categories Cas Horrach, Parlars Mallorquins, Antoni Guiscafré i Tabac i Sobrassada, Anam fent i Pati de Butaques.

Les votacions estan obertes en aquest enllaç fins a dia 31 de març.

Aquesta iniciativa va néixer al País Valencià i ja s’han celebrat cinc edicions. L’objectiu de la sisena edició dels premis és donar suport als joves creatius que desenvolupen projectes artístics a través dels nous formats en llengua catalana. També apoderar i donar veu als protagonistes menors de 35 anys, fomentant la normalització i igualtat lingüística en tot el domini lingüístic català.

TotPla forma part d’AMIC, Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació, és una associació innovadora amb més de vint-i-cinc anys d’història que representa a més de cinc-cents cinquanta mitjans impresos, digitals i audiovisuals de proximitat, temàtics i generalistes, que han teixit una xarxa comunicativa en català que conjuntament arriba a una tirada en premsa d’1.300.000 exemplars i en digital supera els 14.000.000 navegadors únics mensuals.

Back To Top