Skip to content
ActualitatEsportsMontuïriSineu

La gimnasta montuïrera Aina Serra Miralles campiona de les Balears en la prova de pilota

El passat cap de setmana es va celebrar al Poliesportiu de Santa Eulàlia a Eivissa el Campionat de les Balears en diferents categories de gimnàstica rítmica.

Allà la montuïrera, Aina Serra Miralles es proclamà campiona de les Balears en la prova de pilota. L’esportista montuïrera va assolint nous objectius en el llarg d’una trajectòria que al llarg dels anys ja la situada més d’un cop dalt del podi. N’Aina fa anys que entrena amb el club Llucmajor Gimnàstic i de l’esforç i la constància en treu el profit pels seus èxits esportius.

Així mateix, en el campionat celebrat a Santa Eulàlia, segons ha informat la revista de referència de Sineu, Díngola, també hi han participat les esportistes del Club Gimnàstica Rítmica de Sineu. Executant una notable actuació.

Back To Top