Skip to content
ActualitatCulturaSant Joan

Caterina Karmany presenta divendres “El temps de les magranes” a Sant Joan, el seu poble natal

La periodista santjoanera Caterina Karmany i Jaume presenta divendres, dia 15 de març, la seva primera novel·la “El temps de les magranes” (Edicions62), a Sant Joan, el seu poble natal.

La presentació, a les 19.00h, en el bar es Centro. anirà a càrrec de Joana Karmany i Marta Mas i hi haurà una actuació musical de Claudia Mestre (vocalista) i Joan Jaume (teclat).

“El temps de les magranes” és el debut de Caterina Karmany com a novel·lista. La periodista és corresponsal per a TV3 i Catalunya Ràdio a les Illes Balears i, abans, ho fou a Madrid.

Karmany “és una contadora d’històries de vocació i lectora empedreïda des dels cinc anys que escriu des d’abans de tenir ús de raó”. Aquesta seva primera novel·la “és un somni fet realitat. Va començar sent un relat curt, un homenatge a la meva padrina, que inspira el personatge de la Joanaina, però aviat es va tornar en una obsessió i van començar a sorgir altres històries que s’entrellaçaven. Ja no només escrivia la vida de na Joanaina, una dona forta que va treballar tota la vida fent de cuinera a les cases riques, sinó de la solidaritat d’un veïnat durant la postguerra”, explica.

Aquesta presentació a Sant Joan serà especial per a l’autora “perquè la fan dues dones de la meva vida, la meva germana i actriu i una millor amiga a banda de la veu de na Claudia Mestre”. També perquè Sant Joan “és un dels escenaris (ficticis) de la novel·la, això ja ho farà especial i també perquè és el meu poble amb la qual cosa em fa més respecta i il·lusió que mai”.

“El temps de les magranes”, és una novel·la captivadora d’una nissaga de dones valentes, es podrà comprar en una paradeta que es muntarà el dia de la presentació.

Back To Top