Skip to content
ActualitatSineu

La recuperació de l’antic Frontó Sineu premi ARCA de patrimoni 2024

L’Associació per a la Revitalització del Casc Antic (ARCA) ha premiat a l’empresari madrileny que s’ha encarregat de dur a terme la reobertura del vell i ja oblidat Frontó Sineu. Un espai social i d’esport que va donar vida a moltes generacions de sineuers.

Aquest espai emblemàtic pels veïns va reobrir les portes durant les festes de la Mare de Déu d’Agost de 2022. Es tracta d’un espai que feia anys que estava tancat i en desús com a espai esportiu, concretament des de finals dels anys vuitanta. Però fou la iniciativa d’un empresari madrileny la que servi per canviar el rumb cap a la degradació. Juan Fernández en fou l’artífex de la recuperació. L’espai es tornà a obrir als sineuers amb dues sessions de cinema a la fresca, però de llavors ençà l’espai s’ha anat convertint en un referent cultural i d’oci del municipi i de la comarca.

Les fotografies antigues demostren com el frontó com a esport i el recinte com a punt de referència social marcaren una època dins Sineu. Ara, amb aquest reconeixement d’ARCA envers la recuperació i conservació del Patrimoni s’hi suma un nou al·licient.

Al lloc web del Frontó Sineu podeu consultar la seva agenda cultural o l’oferta per a la celebració d’actes privats que ofereix aquest espai.

Back To Top