Skip to content
ActualitatAlgaidaArianyCostitxLloret de VistalegreLlubiMaria de la SalutMontuïriPetraPorreresSant JoanSanta EugeniaSencellesSineuVilafranca

Més de vint entitats participen demà de la II Fira de l’ocupació del Pla de Mallorca

fira ocupació petra

A iniciativa de la Taula de Formació, Ocupació i Empresa impulsada des del departament de Promoció Econòmica de la Mancomunitat del Pla de Mallorca més de 20 entitats es varen comprometre a treballar de manera conjunta per desenvolupar iniciatives generadores d’ocupació de qualitat.

Així, va sorgir la proposta de la Fira de l’Ocupació. Una mostra que l’any passat es va celebrar per primera vegada i que demà mateix, dia 12 de març, es repeteix a Vilafranca de Bonany de 10 a 13 hores al Centre de dia Sa Residència.

Un dels objectius de la convocatòria és que les empreses del Pla de Mallorca trobin personal a la comarca, s’evitin desplaçaments i, per tant, s’incideixi sobre el medi ambient. Alhora es vol que la política de proximitat al lloc de feina serveixi per a la retenció de talent a les empreses.

Aquesta segona Fira serà de nou un espai de trobada, entre les empreses que cerquen personal i persones desocupades o en millora d’ocupació i al mateix temps, s’hi poden trobar recursos, eines, estratègies i propostes formatives per a la millora de l’ocupació en el Pla de Mallorca.

A més de les empreses que cerquen treballadors hi haurà xerrades en el Teatre de Vilafranca de 10 a 11 hores i una conferència a càrrec de la Fundació BIT sobre les professions del futur. D’11.30 a 12.30 hores hi haurà una xerrada sobre els serveis i l’oferta formativa del SOIB.

Back To Top