Skip to content
ActualitatSineu

Passeig per Sineu per entrellaçar generacions de dones amb patrimoni i negocis de la vila

Per quart any consecutiu la Biblioteca de Sineu i l’entitat Dones d’Arrel organitzaren un passeig per la vila amb clau de dona.

L’activitat va servir per conèixer històries de vida de les dones de Sineu així, Joan Josep Bonnín, ho explicava fa uns dies a la revista local Díngola. “Amb el quart passeig en clau de dona, volem destacar les diferents generacions enllaçades que encara podem trobar al nostre municipi i que amb el seu testimoni ens permetran conèixer d’on venim i cap on anam. Són exemples d’una activitat econòmica bàsica que ha format part del dia a dia del poble durant molts anys: mares i filles, sogres i nores, ties i nebodes, etc”.

Aquest any el passeig que lliga patrimoni i dones va discórrer per diferents negocis locals on les dones hi han tengut un paper important.

El restaurant es Cos o Can Tòfol, entre altres, serviren per conèixer una part de la vida de Sineu, una vida que han fet les dones i que massa vegades queda al marge del reconeixement o que amb el tragí del dia a dia queda invisibilitzada.

Back To Top