Skip to content
ActualitatPorreres

Més per Porreres identifica en un mapa interactiu els indrets del poble amb falta de manteniment

L’agrupació local de Més per Porreres, a l’oposició a l’Ajuntament de la vila, ha elaborat un mapa interactiu del poble “per alertar de la gran quantitat d’incidències obertes que hi ha actualment al municipi”.

En aquest mapa interactiu, els nacionalistes, hi volen reflectir “la falta de manteniment general i la deixadesa dels responsables polítics”. Assenyalen que tots els punts indicats i les corresponents fotografies “han estat recopilades durant els darrers tres mesos per veïnades i veïnats del poble”. Així mateix, hi ha un formulari perquè els veïns el puguin anar completant.

El portaveu de MÉS per Porreres, Tià Lliteres, assegura que “després de vuit mesos de la constitució del nou govern, no veim cap dels canvis que s’havien promès, sinó que segueix la deixadesa de funcions per part de l’equip de govern (PI-PP). Existeix una manca de seguiment del contracte de neteja, que no arriba bé a tots els indrets del nucli urbà i tampoc no hi ha contracte de jardineria i manteniment de l’arbrat públic. Tenen absolutament abandonada l’APP municipal que, en principi, havia de servir per denunciar incidències. No en contesten cap. Però el més alarmant és la falta de coordinació i planificació entre les diferents àrees que s’haurien d’encarregar d’aquest manteniment general del poble”.

Més assegura que les incidències que els han comunicat “van des de la falta d’il·luminació en alguns carrers del nucli urbà, fins a la deixadesa dels parcs infantils, passant per clots i altres elements perillosos pels vianants, que ja han provocat fins i tot incidents amb ferits”.

Per tot això, Lliteres reclama a l’equip de govern “que estableixi una planificació clara del manteniment de tots els indrets i elements del municipi, tant dels camins rurals com dels carrers, places i rondes, per revertir aquesta situació i millorar la seguretat i la imatge de Porreres”.

Back To Top