Skip to content
ActualitatPorreres

“Fembauxa”, festa pel Dia de la Dona amb sis actuacions musicals al parc de n’Hereveta de Porreres

El parc de n’Hereveta de Porreres acollirà dissabte, dia 9 de març, la segona edició de “FemBauxa”, una festa organitzada en el marc dels actes del 8 de març i per a commemorar el segon aniversari de l’associació Veus Feministes.

La festa organitzada per Veus Feministes amb la col·laboració de l’Ajuntament de Porreres, se celebrarà en el parc de n’Hereveta a partir de les 17.00h i comptarà amb sis actuacions musicals. A més, també hi haurà zona gastronòmica amb food trucks, activitats infantils i exposicions artístiques.

L’associació va néixer amb l’objectiu de “fer feina i lluitar per construir un món més inclusiu i feminista” expliquen. En aquest sentit, i en referència al festival organitzat pel 8M, apunten que “és una manera de seguir donant visibilitat i veu i, en aquest cas i com deim nosaltres, donar un altaveu a un col·lectiu molta invisibilitat de la societat: les dones al món de la música. Volem veure dones damunt els escenaris, encapçalant les festes i verbenes”.

En aquest sentit, les actuacions previstes són: Catmarg Laboratori Creatiu, Mar de las Heras Trio, Poli Bauçà Antonia Found System, Madison i DJ Critiques.

L’entrada costa 8 euros i es pot comprar en el lloc web de ticketib.

Back To Top