Skip to content
ActualitatMaria de la SalutMontuïri

Dos mariandos i un montuïrer participen del campionat d’Espanya de Perdiu amb reclam

Aquest cap de setmana la localitat toledana de Mocejón acollirà el XXVI Campionat d’Espanya de Perdiu amb Reclam, allà la representació balear serà de dos caçadors de Maria de la Salut, Bernat Carbonell Matas i en Jaume Bergas Ferriol i del montuïrer Miquel Font.

El primer, Bernat Carbonell, hi assisteix després de proclamar-se campió a la Fira de la Perdiu de Montuïri. El segon, Jaume Bergas, hi ha accedit després d’aconseguir el campionat de les Balears celebrat el passat cap de setmana a la localitat de ses Salines.

El campionat d’Espanya hi competiran un total de 16 reclamistes a més de l’actual campió d’Espanya Juan García Coronel (Castella-la Manxa). La resta de participants seran dos d’Extremadura, dos de Múrcia, dos més de Castella-la Manxa, dos del País Valencià, tres d’Andalusia, un més per part de la Federació organitzadora del campionat i els dos mallorquins.

FIRA PERDIU A ES MERCADAL

Pel que fa al montuïrer Miquel Font hi assisteix després que aquest mateix mes de febrer es convertí en el campió de la Fira de sa Perdiu de la localitat menorquina des Mercadal. Font que s’imposà una de les mostres amb més arrelament a Menorca va vèncer amb una puntuació de 81,3, seguit de Toni Fuster (64) i Damià Mesquida (61, 3).

Font amb una fotografia d’una perdiu a la mà.
Back To Top