Skip to content
ActualitatAlgaidaArianyCostitxLloret de VistalegreLlubiMaria de la SalutMontuïriPetraPorreresSant JoanSanta EugeniaSencellesSineuVilafranca

Vilafranca acollirà la segona edició de la Fira de l’Ocupació del Pla de Mallorca

fira ocupació petra

Després de l’èxit de la primera edició de la Fira de l’Ocupació del Pla de Mallorca, celebrada el febrer de l’any passat a Petra, la Mancomunitat ha preparat per al pròxim 12 de març la segona edició.

Serà Vilafranca el municipi que acollirà de 10 a 13 hores, aquesta edició on els assistents tendran l’oportunitat de trobar-hi empreses que ofereixen llocs de treball. Aquestes empreses tendran el seu espai on detallaran el perfil i les característiques de la persona que cerquen per a treballar. Però a més de les empreses també hi haurà espai per a les entitats que donen suport a la recerca de feina o d’altres que ofereixen formació.

També, com l’any passat, hi haurà conferències i altres propostes per a ajudar a fomentar l’ocupació de la comarca. Aquesta segona fira es celebrarà al Centre de Dia Sa Residència, Vilafranca.

Back To Top