Skip to content
ActualitatArianyPorreres

Festa grossa a Ariany i Porreres amb les celebracions de dues persones centenàries

Aquest cap de setmana Ariany i Porreres han celebrat les festes de dues persones del Pla de Mallorca que han arribat o que ja superen els cent anys de vida.

Al municipi d’Ariany, Magdalena Ferrer Ramis, “de sa Canova”, ha arribat ja als 102 anys i ho fa amb més ganes de festa i empenta que mai. Una mostra és el fet que es va comprometre amb els assistents a la festa a fer festa grossa cada any. Magdalena ho celebrà amb la família i amistats i també va rebre la visita del batle d’Ariany, Joan Ribot.

Magdalena Ferrer va rebre la visita del batle d’Ariany, Joan Ribot.

A Porreres, Jaume Nadal Roig, “de Son Sans”, ha arribat als cent anys, una festa que celebrà a casa seva. Va rebre la visita d’una representació del Consistori de l’Ajuntament de Porreres amb la batlessa, Xisca Mora, al capdavant. La seva família i amistats varen brufar els cent anys en una festa en la qual va tocar la Filharmònica Porrerenca i també va fer una ballada els Aires de Monti-sion.

Jaume Nadal bufà les veles al costat de la seva dona Joana Aina, amb qui fa 71 anys que són casats. Fotos: Fb Aj. Porreres.
Amb el Consistori porrerenc.
Back To Top