Skip to content
ActualitatSencelles

Vi de la Terra Mallorca reconeix Sebastià Batle Llompart de Biniali amb el primer premi Vinyòvol

Sebastià Batle Llompart, de Biniali, ha tengut l’honor de rebre el primer premi Vinyòvol, nou guardó que la IGP Vi de la Terra de Mallorca ha instituït per distingir la tasca feta per una persona o una entitat en favor del sector i que s’ha lliurat avui en el Dia del Viticultor. Sebastià Batle, de 89 anys, ha rebut aquest premi per la seva tasca i una dedicació de tota la vida a la terra i a la vinya a Biniali.

El Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local del Consell de Mallorca ha participat en aquest acte que ha tengut lloc a Can Tronca de Sant Joan on ha volgut fer un reconeixement merescut a la figura del viticultor com a “essencial” en la producció del vi de qualitat de la nostra illa.

Hi ha assistit la consellera Pilar Amate i també el director insular de Promoció Econòmica i Producte de Mallorca, Álvaro Roca, entre altres representants del sector vitivinícola de Mallorca.

Pilar Amate ha intervingut amb un discurs en el qual ha destacat la tasca “fonamental” que fan els viticultors de Mallorca i “el paper que exerceixen en tot el procés d’elaboració dels nostres vins excel·lents”. “Els nostres viticultors combinen tradició i saviesa i cuiden la vinya durant tot l’any, i són una baula determinant en tota la cadena de producció”, ha remarcat la consellera.

L’acte ha començat amb un resum de les activitats duites a terme al llarg del darrer any pel Consell Regulador de la IGP Vi de la Terra Mallorca, que agrupa 75 cellers i 298 viticultors inscrits en aquesta IGP.

Back To Top