Skip to content
ActualitatPorreres

Julieta Venegas, Valeria Castro i Joan Miquel Oliver entre els caps de cartell de la Mobofest 2024

El Consell de Mallorca, l’Ajuntament de Porreres i l’organització de la Mobofest han presentat, aquest divendres, el cartell de l’edició d’enguany que se celebrarà els dies 25, 26 i 27 de juliol al parc de n’Hereveta de Porreres.  Julieta Venegas, Valeria Castro, Socunbohemio, La Ludwig Band, Maria Hein i Joan Miquel Oliver són alguns dels artistes confirmats per aquesta vuitena edició que s’ha donat a conèixer amb un vídeo pel Pla de Mallorca dirigit per Joan Porcel i interpretat per Mar Fiol. 

La vicepresidenta del Consell de Mallorca i consellera de Cultura i Patrimoni, Antònia Roca, ha destacat “la importància de donar suport a iniciatives com aquesta, que descentralitzen la cultura i apropen, als municipis de Mallorca, grans artistes”.  A l’acte hi ha assistit també la batlessa de Porreres, Xisca Mora qui ha apuntat que pel municipi “és un honor tornar a acollir la Mobofest. Gràcies per tenir en compte el Pla de Mallorca i promocionar, amb aquest festival musical, la nostra cultura i la nostra llengua i el talent musical de l’illa”.

Per la seva banda, el director de comunicació del Mobofest, Toni Jaume, ha explicat totes les novetats d’aquesta vuitena edició. Julieta Venegas serà el gran atractiu internacional de l’edició del 2024 de la Mobofest. La mexicana, reconeguda internacionalment per èxits com ‘Me Voy’ o ‘Limón y Sal’, fa uns mesos va guanyar un Latin Grammy al millor àlbum de Pop Vocal per ‘Tu Historia’ (2022, Lolein Music) i acaba de treure el senzill ‘Qué Más Da’ juntament amb la catalana Rigoberta Bandini. Venegas ben segur que farà emocionar al públic del Parc de N’Hereveta, on arribarà aquest estiu amb un nou disc.

Qui també va ser nominada a un Grammy Llatí a Millor Cançó d’Autor i també serà a la Mobo 24 és Valeria Castro. La canària, amb només 24 anys i un àlbum publicat, ja ha aconseguit estar en les primeres posicions dels rànquings de millors discs del 2023 a revistes musicals com Mondosonoro i promet oferir una posada en escena brillant a Porreres. Completen les confirmacions estatals el pop de Socunbohemio i el folk-rock de La Ludwig Band. 

Maria Jaume, Maria Hein i Joan Miquel Oliver, tots tres amb nous treballs discogràfics, encapçalen la gran onada de grups locals que també actuaran a la Mobo 24. El festival, com cada any, reuneix estils musicals ben frescos i diversos. Enguany també seran a Porreres grups balears com Guille Wheel & The Waves, Pitxorines, Xarxa -que oferiran el seu concert de comiat-, Anna Picornell, Ànimos Parrec, Negre, Xisk, Caspary, Masé Jara i Na Kate.

Tots aquests grups s’afegeixen als ja confirmats Mujeres, Guillem Gisbert, Reïna i J. Bordoy i encara queda un cap de cartell per desvetllar que, per ara, el festival deixa en incògnita. Les entrades estan a la venda a través de la plataforma TicketIB. Finalment, el Mobofest també vol fer saber que encara falta un cap de cartell que s’anunciarà pròximament.

Back To Top