Skip to content
ActualitatSineu

La Guàrdia Civil desmantella un punt de venda de drogues a Sineu

La Guàrdia Civil ha procedit a la detenció de dos joves de 21 i 22 anys i nacionalitat espanyola, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

El passat de mes de gener, es rebia informació sobre la possible existència d’un punt de venda de drogues en la localitat de Sineu, per la qual cosa agents de la Guàrdia Civil d’aquesta localitat iniciaven una recerca.

Com a resultat d’aquesta, es va poder comprovar la veracitat de la informació rebuda i es va constatar l’afluència de joves que acudien al citat domicili per a adquirir droga.

Després de sol·licitar el corresponent manament judicial, dijous passat es practicava un registre domiciliari en l’habitatge on se situava el punt de venda i es confiscaven 5 Kg de marihuana; 339 grs. d’haixix, així com diverses quantitats de cristall, cocaina rosa (Tusi), ketaina, amfetamines i popper. A més de 1250€ en efectiu, balances i embolcalls per a les dosis.

Per tot això es procedia a la detenció de les dues persones residents en el citat domicili com a autors d’un delicte de tràfic de drogues.

Back To Top