Skip to content
ActualitatPetra

MÉS per Petra renova l’estructura de l’Agrupació local per “generar il·lusió i confiança”

MÉS per Petra ha iniciat una nova etapa en l’àmbit intern. L’Agrupació local ha elegit una nova estructura de partit que estarà encapçalada per Pere Verd com a responsable.

El nou cap visible del partit ecosobiranista en el municipi del Pla de Mallorca explica que “la nostra intenció és consolidar la renovació que s’ha iniciat i dur a terme un projecte constructiu que sigui capaç de generar il·lusió i confiança entre la gent de Petra”, explica.

A banda de Verd, també forma part d’aquest organigrama Antònia Gual com a responsable d’organització i comunicació. Gual és regidora de l’Ajuntament petrer juntament amb qui fou candidat a les passades eleccions municipals, Pere Josep Bauzà. Petra Reixach serà la responsable de finances del partit.

Actualment, el partit està a l’oposició a l’Ajuntament de Petra amb els esmentats dos representants. L’equip de govern està integrat per nou representants d’El Pi.

Back To Top