Skip to content
ActualitatEsportsSant Joan

El santjoaner Pep Biel Mas fa camí a la Bundeslliga alemanya

pep biel mas sant joan
Fotos: www.fcaugsburg.de

L’esquerra ofensiva del futbolista santjoaner, Pep Biel Mas Jaume, ha deixat, aquests dies, la lliga grega per anar a jugar amb el FC Augsburg a la Bundeslliga alemanya.

Pep Biel, com és conegut en el món del futbol ha estat cedit per l’Olimpiakós grec al conjunt alemany. El santjoaner arriba a un club i a una lliga nova per ell, però allà hi té un bon avalador, Jess Thorup, l’actual entrenador de l’equip alemany ja el va tenir a les seves ordres amb el F. C. Copenhague.

Allà, Mas, hi va fer la seva millor temporada. Va guanyar la lliga danesa i va ser elegit millor jugador després d’haver aconseguit 26 gols i 21 assistències en 78 partits.

La trajectòria de Pep Biel començà amb un debut a segona B amb el Constància d’Inca quan tenia 16 anys. D’allà pegà el bot als juvenils del Rayo Vallecano per tornar després al C. D. Llosetí a segona B. A la trajectòria seguirien el Mallorca B, Almudévar i Deportivo Aragón que li servi per pegar el bot al Real Zaragoza amb qui debutà a Segona Divisió.

Ja va ser a la temporada 2019 quan va pegar el bot a l’estranger amb uns anys molt bons a Copenhague on va estar fins al 2022 que va recalar a les files de l’Olimpiakós que ara l’ha cedit a l’Augsburg fins a final de temporada amb opció de compra.

Back To Top