Skip to content
ArianyDestacatMontuïriPetraPorreresSant JoanVilafranca

Quinze pobles fan força contra el càncer a Sant Joan en la primera trobada comarcal

En el marc de les iniciatives per a commemorar i donar visibilitat al Dia Mundial contra el Càncer que se celebra dia 4 de febrer, les juntes locals de 15 pobles de la comarca del Pla, Llevant i Migjorn que tenen l’Hospital de Manacor de referència es reuniren dissabte per primera vegada a la finca d’Els Calderers de Sant Joan.

Aquesta primera trobada de les juntes locals “neix a partir de dos fets: per una banda, que, per primera vegada, tots els pobles que formam part tenguem Junta Local i, per altra, les ganes de compartir temps, coneixences i establir una xarxa potent per contribuir als objectius de l’Associació”.

Del Pla de Mallorca hi hagué representació de la comarca del Pla amb les juntes d’Ariany, Montuïri, Petra, Porreres, Sant Joan i Vilafranca. També hi assistiren les d’Artà, Campos, Capdepera, Felanitx, s’Horta, Manacor, ses Salines, Son Servera, Sant Llorenç i Son Carrió.

Els assistents muntaren entre tots un llaç humà del color verd representatiu d’aquesta lluita. Posteriorment, cantaren l’Hallelujah tots plegats en una iniciativa carregada d’emoció.

Hi assistí el conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzà; el conseller de Presidència del Consell de Mallorca, Toni Fuster; el batle de Sant Joan, Richard Thompson; el president de l’Aecc de les Illes Balears, José Reyes i la presidenta de la comarca de Llevant i Migjorn, Aina Mercadal.

Back To Top