Skip to content
ActualitatPorreres

La campanya de Nadal als comerços de Porreres ha tengut un impacte de més de 250.000 euros

porreres

Fa quatre anys que l’Ajuntament de Porreres amb col·laboració amb l’Associació de Comerciants, duen a terme una campanya de Nadal per reactivar i incentivar les compres a Porreres. El lema de la promoció nadalenca és ‘Comprar als comerços de Porreres té premi‘. Aquest any i durant els mesos de desembre i gener hi ha hagut més de 2.700 vals que han suposat un total de 256.000 euros en compres.

El que fan els veïns és quan es compra al poble es diposita els seus tiquets per un import mínim de 50 euros a les urnes de l’Ajuntament. Una vegada acabat el termini es fa el sorteig de 400 vals per un import de 20 €. L’aportació de l’Ajuntament és de 8.000 €, pressupostats a l’àrea de comerç, per tornar a gastar al comerç local.

La batlessa i regidora de Comerç, Xisca Mora Veny, mostra la seva satisfacció davant la gran participació que ha tingut la campanya. “Estic molt contenta que els nostres veïnats i veïnades contribueixin a fer un consum responsable i apostin per la proximitat i garantia de les nostres botigues“.

Les xifres absolutes d’aquest any han estat de 2.726 vals de compra amb un import total de 256.932 euros.

Els doblers que s’han gastat i han revertit en benefici íntegre, als comerços de Porreres, que es veuran incrementats amb els 400 vals que s’han sortejat de 20 € cada un i que també s’han de gastar al comerç local.

Els dos joves que han estat contractats per l’Ajuntament mitjançant el programa SOIB Reactiva 2023 han estat els encarregats de fer el sorteig i comptabilitzar els tiquets.

Back To Top