Skip to content
ActualitatSineu

Dol a Sineu per la mort de Gabriel Ferriol ‘Graó’

gabriel ferriol jordà batle sineu
Imatge de Ferriol durant el seu mandat, el 1975. Foto: Revista Teleclub

L’Ajuntament de Sineu ha decretat tres dies de dol oficial per la mort del qui fou batle de Sineu, Gabriel Ferriol Jordà Graó (Sineu, 1932-2024). Ferriol fou el darrer batle abans de la instauració de la democràcia.

El seu mandat és recordat per l’impuls a obres i projectes que encara avui perduren. La reforma del camp de futbol, la darrera ampliació del cementiri municipal, la reforma de l’edifici Consistorial, la reforma i embelliment de la plaça de Sant Marc entre d’altres. L’actual batle de Sineu, Tomeu Mulet, assenyala que Biel Graó va ser una persona que “va tenir la valentia de dur endavant projectes en temps difícils, en uns moments en què no era fàcil fer-ho. A més, -afegeix Mulet- ha estat una persona que era estimada per tot el poble i a la que se la valorava”.

Ferriol ha mort als 92 anys i, avui a les 19 hores es farà el funeral en la seva memòria. El vetlatori serà també avui dia 5 de les 15 hores a les 18 hores al cementiri de Sineu.

Back To Top