Skip to content
ActualitatMontuïri

La gent major de Montuïri pren ‘possessió’ d’un nou local

montuïri
Foto: Bona Pau

L’antiga possessió del Dau, dins el nucli urbà de Montuïri és des d’ahir de manera oficial el nou local social de l’Associació de la Tercera Edat de Montuïri.

Després de dècades d’ocupar ca s’Escolà, just al costat del portal major de la parroquial de Montuïri, ara, i amb la finalitat de tenir més espai els majors de la vila han optat per un nou local. La planta baixa de les cases del Dau seran ara l’espai de reunions, trobades i oci dels majors de la vila.

Aquest edifici reconvertit als anys noranta amb restaurant havia quedat en desús i era habitat per la família propietària. Ara, amb el suport de l’Ajuntament de Montuïri i el Consell de Mallorca els majors han llogat aquest espai. La nova ubicació s’ha fet necessària després de la reunificació de les dues associacions de la tercera edat i que havia fet que l’espai de ca s’Escolà o antiga casa dels morts hagués anat quedant petit per acollir tots els actes, tallers i trobades que s’hi feien.

Aquest dissabte, dia tres de febrer, es va fer la inauguració oficial amb l’assistència de representants del Consistori, de l’Església, el president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés i el conseller de Turisme. Cultura i Esports, el montuïrer, Jaume Bauzà.

Guillem Morlà, president de l’entitat va voler agrair el suport de les institucions i va desitjar que sigui un lloc d’acollida i d’esbarjo de tots els majors de la vila.

Back To Top