Skip to content
ActualitatDestacatSanta Eugenia

Detingut un jove per les destrosses a mobiliari amb una excavadora robada a Santa Eugènia

La Guàrdia Civil va detenir ahir horabaixa un jove com a presumpte autor de les destrosses en el mobiliari urbà de Sant Eugènia la nit i matinada de diumenge a dilluns després de robar una excavadora de les obres del parc verd de la localitat del Pla.

Aquest jove va agafar, presumptament, la màquina excavadora de les obres de l’esmentat recinte públic i va passar per damunt 17 fanals de l’enllumenat públic, un semàfor i un pal d’electricitat. També altres elements de façanes particulars encara per comptabilitzar. La majoria de les lluminàries tomades pel jove estan ubicades en el passeig per a vianants del camí de Son Campins que va del cementiri municipal a ses Alqueries.

Alguns testimonis han comentat a aquest digital que sentiren renou al voltant de les 23.00 hores de diumenge, però no li donaren importància fins a la matinada en què es varen trobar la malifeta. Després de voltar durant més d’una hora rompent fanals públics i altres elements, el jove tornà a deixar l’excavadora d’on l’havia agafada.

L’endemà la Policia Local i la Guàrdia Civil varen les seves investigacions i amb diversos testimonis i càmeres de seguretat, ahir, dilluns horabaixa, procediren a la detenció d’un jove com a presumpte autor dels fets.

Segons ha explicat el batle de Santa Eugènia, Josep Lluís Urraca, els danys causats en el mobiliari públic seran de prop de 50.000€ i reclamaran danys i perjudicis al jove.

Back To Top