Skip to content
ActualitatDestacatSencelles

Reformen el Convent de Biniali per convertir-lo en un edifici multiús

L’edifici del Convent de Biniali, al municipi de Sencelles, serà un edifici multifuncional després de les obres de rehabilitació que comencen aquesta setmana.

Les tasques de la reforma inclouen la rehabilitació de l’edifici, millores en l’eficiència del consum energètic i l’eliminació de barreres arquitectòniques. Amb tot, passarà a disposar de diferents dependències i usos.

Així s’habilitarà una oficina d’atenció municipal, un nou i més ampli despatx per al metge amb una sala d’espera i uns WC adaptats. Així mateix, també està previst habilitar locals per l’ús de l’Associació de Veïns, l’Associació de Gent Gran i altres agrupacions del poble.

Des de l’Ajuntament de Sencelles expliquen que el projecte de reforma de l’edifici es va redactar després d’haver realitzat un procés participatiu en el qual els binialers i binialeres varen poder decidir els usos i necessitats d’aquest emblemàtic edifici.

Cal recordar que a finals de 2021, l’Associació de Veïns de Biniali, va signar la cessió de la titularitat del Convent de Biniali a l’Ajuntament de Sencelles, reservant-se l’usdefruit dels locals que ocupa ara durant els pròxims trenta anys.

En aquest sentit, el batle de Sencelles, Joan Carles Verd, ha explicat que “la generositat dels membres de l’Associació de Veïns de Biniali ha permès els binialers i binialeres mantenir aquest espai en unes condicions òptimes per disposar dels serveis municipals i mantenir les activitats socioculturals del poble”.

Així mateix, l’Ajuntament ha avisat els veïns del llogaret senceller que durant el temps que durin les obres el servei mèdic que s’ofereix en aquest espai s’haurà de fer al Centre de Salut de Sencelles.

Back To Top