Skip to content
ActualitatSineu

Sineu reforça l’estructura de l’antic Hospici

hospici sineu

L’Ajuntament de Sineu ha executat obres de reforma a l’edifici de l’antic Hospici. Aquest edifici forma part del patrimoni municipal i acull les instal·lacions de Mater, una entitat social que treballa a Sineu.

L’Ajuntament de Sineu ha invertit 48.331 euros en la reforma parcial de l’edifici. Les obres s’han centrat a reforçar l’estructura de la coberta i en la reforma interior de la cafeteria. A la coberta el que s’ha fet, com es veu a la imatge és reforçar el vell embigat amb una estructura de ferro que ajuda a sustentar les bigues que aguanten tota la teulada.

També s’ha aprofitat per fer altres obres de millora a l’interior d’alguns dels espais que utilitza l’entitat.

hospici sineu
Back To Top