Skip to content
ActualitatCostitx

La Guàrdia Civil deté un home per nombrosos robatoris a Costitx i altres pobles per les festes de Nadal

La Guàrdia Civil informa de la detenció d’un home com a presumpte autor de multitud de robatoris en habitatges de les localitats d’Inca, Santa Maria del Camí, Consell i Costitx, aquest darrer a la comarca del Pla de Mallorca.

Expliquen que els robatoris es varen produir en l‘època de les festes Nadal. L’home entrava a la força en els habitatges i s’apoderava de tot quan trobava de valor a l’interior, no important-li que hi hagués habitants en els domicilis, en un d’ells, a Consell, va ser sorprès per una senyora de 100 anys d’edat i després d’amenaçar-la va fugir del lloc amb els efectes que havia sostret.

Va cometre 4 robatoris a la nit de Nadal i altres 4 a la de Cap d’Any mentre els residents celebraven les festes. Fins al moment li imputen 15 robatoris en habitatges, tots en cases unifamiliars en Nadal, i no descarten que la xifra final de robatoris augmenti en analitzar totes les denúncies presentades en aquelles dates.

Iniciada la recerca, les sospites dels guàrdies civils van recaure en un individu amb residència a Inca que actuava tot sol i que era un vell conegut dels agents.

Així, després de nombroses gestions i vigilàncies per les zones d’actuació del delinqüent, el van identificar plenament i van verificar que es tractava d’un home amb un ampli historial delictiu.

Dimarts dia 16 a la tarda van procedir a la detenció i registrar el seu domicili situat en la localitat d’Inca, on van recuperar nombroses joies, més de 40 rellotges i 35 telèfons mòbils que estan sent analitzats per a localitzar als seus legítims propietaris i retornar-los-hi.

Back To Top